Poziv na Skupštinu UZS

Lagano za čitanje

Poštovane članice i članovi Udruge za samozastupanje,

ovim putem pozivamo Vas na sjednicu Skupštine koja će se održati u utorak, 15. lipnja 2021. godine u 17,30 sati. Sjednica će se održati u Kući ljudskih prava u Zagrebu na adresi Selska cesta 112c.

Na Skupštini ćemo birati jednu novu članicu ili člana izvršnog odbora UZS. Poziv za one koji se žele kandidirati objavljen je krajem svibnja na našoj Facebook stranici te ovdje na mrežnoj stranici Udruge za samozastupanje https://www.samozastupanje.hr/novosti/biramo-clana-clanicu-izvrsnog-odbora-4457/. Prijavu za izbor članice ili člana možete poslati još danas.

Ukoliko su vam potrebna dodatna objašnjenja izvješća i dokumenata možete nas posjetiti 10. i 11. lipnja od 10 do 16 sati u uredu Udruge za samozastupanje na adresi Međimurska 19.

Sve članice i članove koji iz bilo kojeg razloga neće moći prisustvovati sjednici Skupštine najljepše molimo da razmisle o davanju punomoći nekoj drugoj članici ili članu ili osobi u koju imate povjerenja. Osoba kojoj date punomoć može umjesto vas sudjelovati u radu Skupštine.

Komentari su zatvoreni.